Arbetar du på tidningen, på radio, på TV eller har du en egen podcast? Du är alltid välkommen att kontakta oss om du exempelvis vill skriva om oss eller vårt arbete.
Kontakta oss så hör vi av oss om vi är intresserade att delta!


P3 Nyheter
30 Juni 2021

Tack till P3 nyheter som uppmärksammade dem bedrövliga kvinnomorden som skedde under 2020 och tack för att ni lät oss medverka i ert inslag. 

Trelleborgs allehanda 
20 April 2021

Tack till Trelleborgs allehanda som uppmärksammat att kvinnor blir allt mer utsatta för våld i hemmet i denna intervjun med våran ordförande: Ina Jönsson.

SVT

SVT Småland - oktober 2020
Tack till Niclas W på "SVT Småland" som valde att uppmärksamma vårt
arbete, samt Jennie fallet! Stort tack! Ingen förälder ska behöva stå för rättegångskostnader när det kommer till mordet på sin dotter.

RÖSTER AV VILJA

Röster av vilja - September 2020

Tack till podcasten "röster av vilja" som i september valde att uppmärksamma vårt arbete och vår grundare Ina Jönssons egna historia om hur det var att leva under en mans våld. Stort tack!

P3 radio

P3 radio - 8 juli 2020

Tack till P3 som i juli valde att berätta nyheter om WTR och om vårt arbete. Fler våldsutsatta kvinnor sökte hjälp hos WTR under corona pandemin.

KURERA

Kurera - 16 maj 2020

Tack till Kurera som i maj gav ut en debatt artikel av WTR och dess grundare Ina Jönsson. Tack för att ni valde att uppmärksamma vårt arbete och vår fråga om när det kommer ett vaccin för mäns våld mot kvinnor. 

DALADEMOKRATERNA

Tack till Dalademokraterna som uppmärksammade vårt arbete. Vår älskade Jackie Rask oros anmälde under sommaren 2020 att ett barn far illa i sin mammas händer. Men blev sedan själv hotad flera gånger av mammans familj. Polisen la ner anmälan om hoten som fick. 
 

PRESSEN

Pressen - 7 mars 2020

Tack till Trelleborgs Allehanda som i början på mars skrev en artikel om WOMEN TO REMEMBER och dess grundare Ina Jönsson. Tack för att ni även fick andra tidningar till att uppmärksamma vårat arbete. Tack till pressen som valde att uppmärksamma.

YSTAD ALLEHANDA

Ystad Allehanda - 6 mars 2020

Tack till Trelleborgs Allehanda som i början på mars skrev en artikel om WOMEN TO REMEMBER och dess grundare Ina Jönsson. Tack för att ni även fick andra tidningar till att uppmärksamma vårat arbete. Tack till Ystad Allehanda som valde att uppmärksamma.

Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 6 mars 2020

Tack till Trelleborgs Allehanda som i början på mars skrev en artikel om WOMEN TO REMEMBER och dess grundare Ina Jönsson. Tack för att ni även fick andra tidningar till att uppmärksamma vårat arbete. Tack till Kristianstadsbladet som valde att uppmärksamma.

TRELLEBORGS ALLEHANDA

Trelleborgs Allehanda - 8 mars 2020 

Tack till Trelleborgs Allehanda som i början på mars 2020 skrev en artikel om WOMEN TO REMEMBER och dess grundare Ina Jönsson. Tack för att ni även fick andra tidningar till att uppmärksamma vårat arbete.

SYDSVENSKAN

Sydsvenskan - 26 januari 2020 

Tack till Jonas Nyren på sydsvenskan som i slutet på januari 2020 skrev en artikel om WOMEN TO REMEMBER och dess grundare Ina Jönsson. 

BOHUSLÄNNINGEN & TELA

Bohuslänningen - 27 november 2019

ttela - 26 november 2019 

Tack till Jiyan Behrozy som genom sin ledare i tidningarna ttela och Bohuslänningen uppmärksammat vårt arbete för att hedra kvinnor som mördats utav män.

TV4 - EFTER FEM

Tv4 - 29 augusti 2019  

Tack till Tv4 som genom sitt inslag i tv-programmet "efter fem" uppmärksammat WOMEN TO REMEMBERS arbete för att hedra och lyfta fram mördade kvinnor. Samt låta oss berätta om vårt arbete där vi vill hjälpa utsatta kvinnor, barn och anhöriga.

SVT

SVT - 23 augusti 2019 

Tack till SVT Västernorrlandsnyheter som berättade om WOMEN TO REMEMBER i ett inslag. Tack vare hjälpen från media så kan vi nå ut i samhället och därmed kunna hjälpa fler utsatta kvinnor och barn.