BLI EN SKYDDSÄNGEL

Som skyddsängel blir du en del av vår organisations familj. Tillsammans kämpar vi för en framtid där kvinnor och barn får leva i harmoni. Att kvinnor och barns rätt till ett tryggt liv bortom våld inte är prioriterat idag av samhället är ett faktum, vilket vi kräver en förändring på. Som skyddsängel är du personligen med och ser till så att kvinnor och barn får den hjälp de egentligen skall vara berättigade till, men inte är. Du ger genom er insatts kvinnor möjlighet att skapa sig en ljusare framtid.  Regelbundna gåvor håller dessutom våra kostnader nere samtidigt som vi kan planera vårt arbete långsiktigt.

LÅT HELA FAMILJEN BLI SKYDDSÄNGLAR

Ni som familj kan välja en utökad variant av skyddsängelskap - att bli SKYDDSÄNGLAR. Detta innebär att ni som familj tillsammans stöttar WTRs arbete genom att månatligen skänka en valfri summa till föreningen. Ni kommer med detta medlemsskap få hem ett personligt intyg som säger att ni som familj är skyddsänglar hos WTR. Detta kan ni sätta upp på väggen så att ni stolt kan visa familj och vänner att ni stöttar kvinnor och barn i utsatta situationer. Summan ni väljer att skänka månadsvis är frivillig, då varje bidrag gör skillnad och prenumerationen dras via autogiro men kan sägas upp när som helst utan bindningstid. För att låta hela familjen bli skyddsänglar ber vi er

STOPPA MÄNS VÅLD 

Vart tjugonde minut misshandlas en kvinna i Sverige. Misshandel i relation börjar ofta med psykiskt våld. Det förändras stegvis vilket bidrar till att man inte märker förändringen förrän man väl är fast i relationen. Vi arbetar för att hjälpa kvinnorna som blir eller har blivit utsatta för våld i nära relation.

BLI SPONSOR

WTR är en svensk hjälporganisation som arbetar mot mäns våld, med verksamhet i Sverige. Vi arbetar för att hjälpa utsatta kvinnor, barn och anhöriga. Har du ett företag och vill bli ansiktet utåt för vårt arbete? Då är du välkommen att sponsra oss!

HUR GÅR DET TILL?

Genom att bli skyddsängel bidrar du med en stor avgörande del i vårt arbete genom att månatligen skänka din valda gåva. Att bli skyddsängel är som att bli månadsgivare, där din valda gåva dras månadsvis via autogiro.

HUR LÄNGE ÄR JAG MÅNADSGIVARE?

Vi har ingen bindningstid. Du får vara skyddsängel så länge du önskar. Kontakta oss om du har frågor angående att bli skyddsängel, eller om du vill avsluta. 
Skriv till: info@womentoremember.org

HUR BETALAR JAG?

Du betalar ditt bidrag via autogiro. På så sätt värnar vi om miljön och kan hålla våra administrativa kostnader nere. Du kan ladda ner en blankett för autogiroanmälan som du skickar in till oss genom mail eller via post.