WTR NEWS

Här hittar du hjärtskärande berättelser, historier som är verklighetsbaserade och nyheter från WTR. Du hittar även debattartiklar och insändare av våra medlemmar och skribenter.

POJKEN MED CIVILKURAG

En man hör en kvinna som skriker, ett skrik som skär igenom hela natten. Dem är ute och letar efter 14 årige John. Mannen förstår då att John blivit hittad och att det Johns mamma som skriker.

Läs mer
VALET 2022

1921 fick kvinnor rösta för första gången i Sverige. En viktig orsak till att kvinnorna till slut lyckades få sin rösträtt var att de samarbetade.

Läs mer
HUR STOPPAR VI TORSKARNA?

Varje dag, dygnet runt betalar män för att begå övergrepp samt våldtäkter mot flickor och kvinnor. Det är fruktansvärt, men sant, att var tionde man i Sverige någon gång har köpt sex.

Läs mer
10 STEG TILL JÄMSTÄLLDHET

10 saker som män kan göra för att bidra till jämställdhet! Läs mer om vad du som MAN kan göra för att bidra till jämställdhet i samhället.

Läs mer
VÅLDTÄKTSMANNEN SOM BLEV FRIAD

Filip våldtog inte bara Rebecka, han dömdes även för sexuellt övergrepp gentemot sin egen dotter som bara var tio år gammal. Han har blivit dömd för sexuella övergrepp mot minderåriga flickor förut, och även suttit i fängelse för det.

Läs mer
Sök blogg

Läs mer spännande läsning, hjärtekrossande berättelser och ställningstagande inlägg av våra skribenter och medlemmar i vår Facebookgrupp, Sveriges största stöd forum för utsatta kvinnor, "WOMEN TO REMEMBER". För att komma direkt till Facebookgruppen tryck på länken nedan: