DU KAN GÖRA SKILLNAD

Tack för att du valt att lämna en gåva! Nedan kan du välja vilken betalningsmetod du vill använda. Vi redovisar och dokumenterar var gåva vi mottar. När du bidrar till vårt arbete så hjälper du inte bara utsatta kvinnor, utan även barn, anhöriga och kvinnojourer.
 Tack för ditt bidrag, din hjälp kan vi hjälpa kvinnor och barn till en trygg och ljus framtid!

SWISHNUMMER: 
123 688 76 40

BANKGIRONUMMER: 
5432-3571

GE EN FÖRETAGS GÅVA

Genom att stödja vårt arbete kan du och ditt företag förändra livet för många kvinnor, barn och anhöriga.

BARNEN PÅ FLYKT

I Sverige tvingas vart tionde barn uppleva pappas våld mot mamma. Vi vill givetvis finnas där för de utsatta barnen också. Många barn blir även själva misshandlade i hemmet och där finns fall där de även fått utstå sexuella övergrepp i tidig ålder. Vi köper exempelvis leksaker till barnen som även de har lämnat allt de visste när de flyr tillsammans med sin mamma. Kanske barnen lyckas få med sig en favorit bil eller ett tryggt gosedjur, men bara kanske. Vi finns även där för barnen och ser till deras behov.


BLI SKYDDSÄNGEL

Ge oss möjlighet att planera framåt för att kunna hjälpa utsatta kvinnor och barn, detta genom att ge en valfri summa varje månad. Varje gåva gör stor skillnad och tillsammans förändrar vi liv.

BLI SPONSOR

Genom att sponsra  ger ni ert företag en chans att hjälpa utsatta kvinnor. Ert företag blir på så vis ansiktet utåt för vårt arbete.

Vart går min gåva?

WTR finns till förfogande för utsatta och gömda kvinnor med rådgivning, stöd och ekonomisk hjälp. Vi hjälper även kvinnojourer, skyddade boende, barn och anhöriga. Läs gärna mer om vårt arbete på länken nedan:

DIN GÅVA KAN HJÄLPA:
  • Utsatta kvinnor
  • Utsatta barn
  • Kvinnojourer
  • Skyddsboende
  • Anhöriga till mördade kvinnor & barn

VILL DU HJÄLPA MEN INTE HAR NÅGRA PENGAR ATT BIDRA MED? 

Alla har inte möjlighet att hjälpa till genom att skänka pengar. Trots det ska du veta att din gåva är guld värd oavsett storlek. Allt från den lilla pengar till den stora är välkommet och minsta lilla hjälp kan bidra till stort. Även den lilla 20kronors sedeln kan hjälpa oss i vårt arbete. Känner du att du ändå vill hjälpa till mer än att bara skänka en slant till arbetet så ska du inte känna att din hjälp inte räcker till. De finns fantastiska exempel på vad du kan göra för att hjälpa. Först och främst marknadsföra vårt arbete, för vänner, familj och i sociala medier. Du kan även skänka barnkläder som inte passar barnen mer, eller varför inte rensa din egen garderob på saker som du inte använder längre. Om man önskar att skicka kläder till oss som vi kan ge vidare till behövande kvinnor, barn samt kvinnojourer så går de alltså också bra. 

Tack på förhand för ditt meddelande! Ha i åtanke att det kan ta tid innan vi svarar. Tänk även på att det är du som vill skicka något till WTRs kontor som måste betala för portot hit. Detta då vi inte har någon möjlighet att betala portot eller ersättning åt dig. Om vi sedan bestämmer oss för att skicka vidare din gåva till exempelvis en kvinnojour, då är givetvis vi som betalar för att skicka de vidare.

JAG HAR NÅGOT JAG VILL SKÄNKA