STÖD RÅD & EKONOMISK HJÄLP

Välkommen till WOMEN TO REMEMBER, den ideella föreningen med det största stödforumet i Sverige för utsatta kvinnor. Vi erbjuder stöttning, vägledning och ekonomisk hjälp till kvinnor som levt eller lever under utsatta förhållanden. WTR bidrar till att kvinnor och barn skall få en trygg tillvaro och ett liv fritt från våld.

GE EN GÅVA

Stöd vårt arbete och var med för att hjälpa utsatta kvinnor och barn. Varje bidrag gör skillnad för vårt arbete mot mäns våld. Vårt arbete är helt beroende av frivilliga gåvor. 

BLI SKYDDSÄNGEL

Som skyddsängel är du en oerhört stor del av vårt arbete. Med din hjälp kan vi göra skillnad för kvinnor och barn landet över som är i behovet av stöd, råd och ekonomisk hjälp.

SPONSRA OSS

Genom att bli sponsor för WOMEN TO REMEMBER får ert företag en chans att hjälpa och stödja utsatta kvinnor samtidigt som ni blir ett ansikte utåt för vår organisation.

VÅRT ARBETE

Vårt arbete är brett i form av direkta insatser men även långsiktiga sådana. Vi arbetar med visionen att ingen någonsin skall tvingas falla offer för en våldsam man.

VÅR ORGANISATION

Women to remember är en svensk hjälporganisation som startade under hösten år 2019. Vi verkar för att stötta kvinnor och barn som blivit eller blir utsatta för mäns våld.  

KONTAKTA OSS

Har du synpunkter eller en fundering kring oss eller vårt arbete? Vi svarar alltid i hög grad och ser positivt på feedback som hjälper oss bli bättre. Kontakta oss direkt!

VILL DU & DITT FÖRTAG SYNAS HÄR?

BLI SPONSOR OCH HJÄLP UTSATTA KVINNOR & BARN